PENJARAKAN LELAKI Y!!!!

Sebenarnya jawapan kepada persoalan dimana identiti lelaki Y sudah lama di ketahui,cuma tidak diketahui kesahihanya secara rasmi sahaja dari laporan pihak mahkamah dan juga laporan DNA yang dijalankan pihak pakar DNA.

Ramai yang membuat andaian bahawa lelaki Y adalah anwar, tetapi kesahihan itu didakwa sangat tidak adil dan jahat oleh anwar kerana tidak memberikan peluang untuk membela diri sebagai orang yang di fitnah oleh mangsa liwat iaitu saiful bukhari.

Maka segala sandiwara anwar ibrahim sebelum ini memperlekeh keputusan mahkamah bagi membuktikan siapa lelaki Y sudah pun terjawab dan mahkamah sudah mengesahkan orang bernama Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai ‘Lelaki Y’ – pemilik DNA yang tidak dikenali sebelum ini, yang ditemui dalam dubur pengadu.

Kali ini,penulis malas mahu menulis panjang tentang keputusan mahkamah ini-apa yang perlu untuk tindakan seterusnya adalah mengheret si perlaku ke dalam penjara terus. Untuk memastikan kepada yang lain bahawasanya perbuatan yang tidak bermoral ini adalah ditolak sama sekali di Malaysia.

Dengan keputusan mahkamah ini, kesulitan dan kepayahan Saiful Bukhari telah terbela-kerana apa yang berlaku keatas dirinya atas perbuatan Anwar Ibrahim perlu mendapat pembalasan seadilnya.

Kita seharusnya berada di pihak Saiful kerana mempertahankan hak untuk mendapat keadilan atas perbuatan jahat dan jijik anwar dan mengharapkan kesalahan yang dilakukan perlu di setimpalkan dengan hukuman yang berat sekali.

Cerita mengenai si peliwat ini mestilah ditutup dan dilupus dengan segera dari ingatan masyarakat  Malaysia.

Jangan sampai Allah swt menurunkan bala yang amat besar kepada Malaysia kerana menyimpan manusia yang keji lagi maha jijik ini.!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s